• Om Oss

 

Yulia 

 

Restylane, hudvård, vaxning. 

 

"Jag är sjuksköterska i grunden och har därefter utbildat mig vidare till hudvårdsterapeut med certifikat för Restylanebehandlingar vid Q-Med i Sverige. Jag har 18 års erfarenhet och har varit verksam i Sverige, Spanien och Ryssland.   

 

Hjärtligt välkomna in för en lugn och rogivande behandling! "

 

Luba  

 

Certifierad ansikts- och hudvårdsspecialist.  

 

"Jag är CIDESCO-certifierad hudvårdsterapeut och har genomgått min utbildning vid Kosmetologskolen CIDESCO i Köpenhamn. Med en kvalificerad utbildning och erfarenhet i bagaget sätter jag en ära i att erbjuda en helhet med sköna behandlingar, effektiva produkter och högkvalitativ service. Alltid med kunden i centrum!  

 

Hjärtligt välkomna! "

 

Dr Lorenzo Riva

 

Dr Lorenzo Riva är en mycket erfaren och kunnig legitimerad läkare och specialist inom blodkärlsborttagning och mesoterapi. Han har en lång erfarenhet av olika typer av behandlingar och har ett utfärdat bevis från Socialstyrelsen om specialistkompetens inom kirurgi i Sverige. Dr Riva har bl a akademisk examen i Medicin och Kirurgi vid det Medicinska Universitetet i Milano, Italien. Dr Riva har tjänstgjort vid UMAS i Malmö, Kristianstad samt Hamburg.

VÅRA PRODUKTER INKLUDERARBioline, Comfort Zone, Restylane, Salon System, Academie och Mesoestethic. Kontakta oss för rätt produkt!