Restylane® är en världsledande svensk, produktfamilj för estetiska skönhetsbehandlingar. Över 11 miljoner behandlingar har genomförts med Restylane® och produkten är idag världens mest använda hyaluronsyra för estetiskt bruk. Restylane® har funnits på marknaden i mer än 13 år och ger huden volym så att rynkor och veck slätas ut. Med Restylane® kan man även skapa fylligare läppar, tydligare ansiktskonturer och en föryngring av huden. 

Vad kan Restylane göra för att förhöja ditt utseende?

 

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor och linjer eller framhäva ansiktets konturer eller läppar har Restylane produkten som får dig att se bra ut och må bra. Restylane ger långvariga, estetiska resultat och syns omedelbart.

 

Rynkbehandling med naturliga resultat

 

En Restylane behandling är icke-kirurgisk vilket gör att återhämtningstiden blir minimal och du kan snabbt återgå till ditt vanliga liv. Med Restylane kan man behandla följande:

  • Rynkor och linjer
  • Läppar
  • Ansiktskonturering
  • Hudföryngring

Restylane®, som tillverkas av Q-Med AB i Sverige, består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen. Genom att injicera Restylane bättrar man på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag. 

Säkerheten och effekten med Restylane har bevisats genom kliniska studier och erfarenheter från tio års användning och biverkningar är sällsynta. Restylane är världens mest använda produkt baserad på hyaluronsyra för skönhetsbehandlingar och hittills har över tio miljoner behandlingar genomförts.

 

Innehållet kan närmast beskrivas som socker och vatten och Restylane bryts långsamt ner på ett naturligt sätt i kroppen. För mer information:

 

www.restylane.se

 

 Prislista Restylane:

 

RESTYLANE LIP VOLUME:

(med Lidocaine)

1,0 ML, 3500kr

RESTYL. LIP REFRESH:
(med Lidocaine)

1,0 ML, 3500 kr
RESTYLANE LIDOCAINE: 1,0 ML, 3200 kr
RESTYLANE PERLANE: 0,5 ML, 2500 kr
RESTYLANE PERLANE: 1,0 ML, 3500 kr
RESTYLANE TOUCH: 0,5 ML, 2500 kr
RESTYLANE VITAL: 1,0 ML, 2800 kr
RESTYLANE VITAL: 2,0 ML, 4600 kr
RESTYL VITAL LIGHT: 1,0 ML, 2400 kr
RESTYLANE SUB Q: 2,0 ML, 5200 kr

 

 

För efterbehandlande ansiktsbehandling,

30 min: 595 kr. *Behandlingen är särskilt avsedd för Restylane-kunder.