Mesoterapi
Många kvinnor lider av celluliter och ojämn hud på lår, mage och rumpa. Nu kan du bli kvitt dina problem med en effektiv behandling - mesoterapi. Mesoterapi innebär att man injicerar små mängder homeopatisk medicin omedelbart under ytan av huden för att bryta ner celluliter och att förbättra cirkulationen och lymfatiska och venösa dränage. Varje behandling tar ca tio minuter och är inte smärtsam. Efter behandlingen kan du återgå till normala aktiviteter. Tillsatsen av vitamin C till blandningen uppmuntrar tonen och kvaliteten hos den överliggande huden. 

 

Varje behandling föregås av en konsultation med erfaren läkare. 

 

Normalpris: 750 kr, specialerbjudande under oktober 2012: 500 kr / område.

 

Konsultation: 295 kr. Konsultationspris tillkommer endast om klient ej genomför behandling!

 

 

 

Blodkärlsborttagning

Besväras du av ytliga blodkärl och kärlsprängningar på benen? Då rekommenderar vi att du behandlas med Microsklerosering. Skleroseringen kan helt eller delvist reducera kärlsprängningar och oönskade blodkärl.

 

Behandlingen sker med en tunn nål som injicerar en biologiskt aktiv substans som får blodkärlet till att dra ihop sig. Bedövning är ej nödvändig och microskleroseringen ger oftast ett tillfredställande resultat redan efter en behandling. Under de första veckorna bliver de injicerade kärlen lite mörkare i färgen, för att därefter dra ihop sig och blekna. Efter 4-6 veckor har de försvunnit helt. Några blodkärl kan vara lite mer svårbehandlade och kräver ytterligare insprutning efter ca 1 månads tid.

 

Efter behandlingen skall man undgå tung fysisk aktivitet i ca 1 vecka.

 

Pris: från 1500 kr

 

Konsultation: 600 kr. Konsultationspris tillkommer endast om klient ej genomför behandling!